diumenge, 27 de maig del 2012

La mandíbula perfecta

Fa un parell de dies vaig veure una comèdia de l'Audrey Hepburn i el William Holden. Aquí es va titular Encuentro en París i va ser filmada per Richard Quine l'any 1964. És una bona pel.lícula per passar l'estona, enyorar París i notar el pas del temps veient com fa uns anys el tabac i l'alcohol no només eren permesos en els protagonistes, sinó que afegien glamour.


A part d'això, em va servir per prendre una decisió. Ara que està de moda, demanaré amb totes les meves forces que declarin la mandíbula de la Hepburn, Patrimoni de la Humanitat. Aviat us passaré el full de les signatures.

2 comentaris:

  1. Probablement una de les dones més estiloses que he vist mai! Escoltava un dia un expert per la ràdio i em va sobtar escoltar alguns temes relacionats amb ella. Expliquen que sabia com entrar als llocs i ser el centre d'atenció.
    Crec que la clau està en la seva postura corporal global, més que en trets físics concrets. Era perfecta, un coll sempre impecable i el seu pentinat en acord amb el vestit...i el millor de tot per mi, gran estil i glamour sense haver de dur talons!

    ResponElimina