dissabte, 30 d’octubre de 2010

Pintora de la vidaSeguidor@s del bloc, avui he seleccionat un moment de bellesa pictòric. Fa dies que rumio com presentar-lo. De fet, com presentar l'artista. Es diu Margarita Arrocha, és mexicana i la considero amiga meva. És cert que també és cantant, de les que emociona. Però això quedarà per a algun altre moment.
Què té de particular? L'EXPRESSIÓ. L'expressió del que ve de dintre, i del que ve de dintre de fa segles, perquè recupera el seu passat maia i el barreja amb la seva visió de la Vida, dels desitjos, de la fertilitat, de l'alegria i del futur.
Els seus quadres són color i traç que tradueix la voluntat de viure feliçment.

He volgut reunir algunes de les seves obres aquí, com per fer una miniexposició, però l'espai queda escàs. Millor que aneu a la seva pàgina o que freqüenteu alguna de les seves exposicions. I, com he recomanat alguna altra vegada, dediqueu com a mínim 6 segons a admirar cada obra d'art.

http://margarita-arrocha.artelista.com/

1 comentari:

  1. Gràcies de nou per presentar-nos nous horitzons i tastets de bellesa. Interessant pintura, molt colorista i alegre. Senzilla però amb molta gràcia en els detalls.

    ResponElimina